open brief aan het CBR

Geachte mevrouw xx,

In uw brief van juli 2017 schrijft u mij dat er volgens uw gegevens sprake is bij mij van een schizo-affectieve stoornis. Hieruit blijkt voor mij dat ik niet begrepen ben of niet begrepen wil worden.

Ik ben in 2014 naar het hetzelfde bureau gegaan waar u mij nu wederom naar toe verwijst om daar volgens uw woorden beoordeelt te worden door een specialist.

Ik herinner mij het bezoek in 2014 goed. Ik heb daar mijn verhaal gedaan over hoe ik nu ben gaan weten wat mijn lichaam door middel van psychotische communicatie wilde vertellen. Ik ben als klein kind het slachtoffer geworden van ernstig seksueel misbruik in mijn eerste levensjaren. De psychologische begeleiding die ik tussen december 2013 en medio 2014 hiervoor heb gehad hielpen mij de verdringing op te heffen. Het is mijn persoonlijke ervaring dat mijn lichaam, die het misbruik in het cellulaire geheugen heeft opgeslagen, nu niet meer de psychotische expressie nodig heeft om dit afschuwelijke leed te communiceren.

Ik meen dat bovenstaande voldoende moet zijn voor een ´eigen verklaring´.
Ik heb bovenstaande psychologische dynamiek uitgebreid verklaart bij een bezoek aan een ´onafhankelijk´ arts afgelopen juli 2017 omdat u vond dat dit bezoek nodig was voor de ´eigen verklaring´ voor de rijgeschiktheid.

Het is voor mij duidelijk dat u dit als arts en medisch adviseur voor het CBR niet begrepen heeft en ook de desbetreffende arts niet, want in uw laatste brief verwijst u mij door.

Het is mijn ervaring van de afgelopen 3 jaar dat waarachtig herstel zoals ik hierboven beschrijf verloochend wordt door de meeste psychiaters, psychologen en medici. En dat dit tevens een taboe onderwerp is in de maatschappij waarin ik leef, omdat ouders gespaard worden als het gaat hun gewelddadige omgang met hun jonge kwetsbare kinderen.

U gebruikte de woorden ´eigen verklaring´ en ik hoop dat het u nu duidelijk is dat het mijn behoefte is om daarvoor dus niet afhankelijk te zijn van een beoordeling door anderen, zoals een CBR psychiater waarnaar u mij wederom doorverwijst. Want alleen ikzelf kan hier over oordelen omdat het over mijn eigen vroegste verdrongen ervaringen ging.

Ik verzoek u af te zien van doorverwijzingen naar anderen. Bovendien verzoek ik u om de geldigheid van mijn rijbewijs weer te laten duren.

met vriendelijke groeten,
Jim van der Wal

Advertenties

Over Jim van der Wal

Gnostic & Musician
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s